maanantai 12. kesäkuuta 2017

MILTÄ NÄYTTÄÄ 164 CM JA 76 KG?

Tarkoitus oli pitää blogi enemmän  anonyymisti, mutta hittojakos tässä. Antaa mennä nyt kun kerran on sen kategorian blogi kyseessä, että kroppakuvia varmasti tulee ja nättejä suttauksia ei pärstän kohdalle jaksa väkerrellä. 

Joskus kuulin kyliltä miten jotkut on ihmetelleet sitä, miten olen joskus voinut muka painaa yli 120 kiloa. Helposti, kun osa siitä massasta on ollut lihasta. Kun näinkin lyhyeen varteen iskeytyy vaakalukema 121, voi mielessään kuvitella aika pyylevän muikkelin. Onneksi mussa on aina kuitenkin ollut hieman lihastakin, kun lapsuus ei ole ollu pelkkää pleikkarin peluuta vaan on joutunut pottumaata kyntämään ja halkoja pinoamaan. Jos koko tuo reilu satasen potti olisi ollut pelkkää silavaa, olisin ollut ainakin puolet isompi siitä mitä olin. Tässä hyvä esimerkki siitä, että vaakalukemaa ei pidä liiaksi tuijotella. 

Mutta siinäpä menneestä ja palataan nykyisyyteen. Pituutta ei tähän persjalkaiseen ole siunautunut sen enempää kuin 164 senttiä. Paino on viime vuoden huidellut enemmän tai vähemmän siellä 70-79 kilon paikkeilla ja nyt se on aika tasan 76kg. Itse ajattelen huonoina päivinä tuon luvun tarkoittavan, että olen ihan jäätävän iso edelleen. Sisäistän kuitenkin, että mieli tekee tepposet enkä ole enää kokoa XL. Alaspäinhän tuon painon kanssa on tarkoitus vielä mennä, mutta eipä tässä paniikki enää ole vaikka vaakalukema yli 70 onkin.  Ihannepainoni olisi laskureiden mukaan ilmeisesti jotain 51 kilon tietämillä, mutta itse en henkilökohtaisesti koe sitä omaksi ihannepainokseni siksi, että treenailen salin puolella useita kertoja viikossa tavoitteenani saada vähän sitä lihasta. Jotain 60 kg voisi olla lähempänä sitä omaa tavoitepainoa. En oikein ole edes miettinyt asiaa, kun niin harvoin tulee vaa'alla vierailtua. Enemmän tutkailen painonputoamista juurikin peilistä ja vaatteiden istuvuudesta. Sillointällöin poikkean myös InBody mittauksessa, mistä saa aika hyvän käsityksen siitä mistä kroppa on rakentunut. Viimeksi kävin mittauksessa muistaakseni huhtikuussa, kun olin palailemassa liikunnan pariin leikkauksen jälkeen. Silloin rasvaa ja painoa oli kertynyt mutta nyt jo olosta tietää, että rasva on hieman palanut. Saa nähdä miltä heinäkuussa näyttää! 

Tästäpä sitten tekemään aerobiset siivoamalla, kun näyttää tavarat olevan levällään. :D



Olisi kiva tietää miten muut mittailette edistystä jos on jonkinmoinen kehonmuokkaus meneillään? :) 

16 kommenttia:

  1. Tosi kiva blogi sulla :) Pakko jäädä kyllä seuraamaan sun kehitystä!

    VastaaPoista
  2. Paino ei tosiaan kerro kaikkea, näytät tosi hyvältä! Tsemppiä :)

    VastaaPoista
  3. Heiheihei!
    Kävit linkittämässä sivusi ja kiitos siitä, lähdit heti lukulistalle :)
    Itse olen kokenut sen saman ja about samoissa mitoissa pyöritään tällä hetkellä - tosin minä painiskelen ilman salitreenejä. Näytät kyllä erittäin hyvälle tuon kokoisena, sellaiselle terveen pehmeelle, mielestäni sellaiselta kaikinpuolin sopivalta joka käänteessä. Meikäläisen jotakuinkin unelmakroppa :D
    Ja sama homma, vaikka mittailen kuukausittain painon ja sentit, niin se vaatteiden istuvuus kertoo kaiken oleellisen myös mulle :)

    Lennu sopimattomasti lihava

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva että jäit seurailemaan! :)

      Niinhän se on että oma kroppa ei välillä tunnu hyvältä, vaikka joidenkin silmissä olisi jo kondiksessa! Etenkin meillä naisilla... :D

      Poista
  4. oi ihania kaikkia ruokajuttuja löytyy täältä! Täytyy ehdottomasti katella tarkemmin ja pistää joitain itsellekin kokeiluun :)

    VastaaPoista
  5. No nyt on koko blogi luettu alusta loppuun läpi ja ehdottomasti menee omalle lukulistalle! Kivoja vinkkejä ruokailuun ja muutenkin kivan raikas hyvänmielen blogi. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei huippua! :) Kiva että löytyy mielenkiintoisia juttuja ja vinkkejä :)

      Poista
  6. Tosi hyvä postaus! Upealta näytät jo, mutta tsemppiä tavoitteisiin! :) Mä oon vätystellyt salilta jo aika pitkään, mutta nyt yritän vähän skarpata! Tuloksia mittailen vain peilin kautta katsomalla :)

    https://m-stay-fresh.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! :) Itsellekin tulee aika-ajoin pitempiäkin taukoja, kun ei joko ehdi tai vain huvita lähteä. Eikä silloin kannatakkaan, jos mieli tekee tehdä jotain muuta ettei mene maku koko hommasta :)

      Poista
  7. Tosi inspiroiva postaus! :)

    https://kultakehykset.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  8. Tosi mielenkiintonen postaus! :) Muutenkin sun blogi vaikuttaa tosi kivalta ja taidanpa liittyä lukijaksi! :)

    http://sofiaidaannneli.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  9. Vau hei sulla on mielenkiintoinen blogi! :) Tää postaus on myös ihan mahtava, mun mielestä vastaavia pitäisi toteuttaa useampia, koska on tärkeää muistaa että kaksi kroppaa samoilla mitoilla näyttää silti aivan erilaiselta. Ja sä näytät tosi hyvältä jo noissakin mitoissa<3 Tsemppiä!

    Elli

    VastaaPoista