torstai 10. elokuuta 2017

SYKSYN OPISKELU-JA TYÖKUVIOT


  • Hierojaopiskeluni jatkuvat syyskuun puolessa välissä. Aloitan tuolloin hieronnat ja urheiluhierojan teoriatunnit, ja hierontatunnit pystyn onneksi suunnittelemaan itse. Perus teoriatunnit jatkuvat osaltani sitten joulu-tammikuun tienoilla, ja kolme näyttöä tulisi kevään aikana suorittaa. 

  • Kerran kuussa käyn viikonloppuisin PT koulutuksessa, jotka ovat sisällöltään intensiivisiä ja vaativat vapaa-ajalla kertausta. Koska haluan antaa asiakkailleni mahdollisimman paljon, vie kaikki opettelu aiheesta ison palan kakusta, etenkin kun käytännön asioita aijon testata itselläni ennen asiakkaita. 

  • Lisäksi avoimen yliopiston liikuntalääketieteen opinnot jatkuvat. Tuolta taitaisi olla vielä kolme tai neljä kurssia suorittamatta, mutta onneksi ne ovat suhteellisen tuttua ja älyttömän mielenkiintoisesta aiheesta!
  • Mahdollisesti jatkan PT opiskeluista suoraan joko psyykkinen valmentaja tai ravintovalmentaja koulutukseen, jotka sisältävät lähiopiskelupäivän kerran kuussa. 


  • Opiskelujen ohella teen personal trainerina töitä ja hierontoja toiminimellä, molempia vielä harjoitteluhinnoin. Valmennukset jatkuvat opiskeluhinnoilla näillä näkymin joulukuun tienoille, ja hieronnat toukokuulle asti. PT puolella suunnitteilla on nykyisten yksilövalmennuksien lisäksi monenlaista juttua, joista olen ihan super innoissani! En malta odottaa, että pääsen kertomaan näistä lisää. 

  • PT hommiin liittyen suunnitteilla on myös kotisivut. Ja kuvaukset, joita jännitän niin etten halua des ajatella koko asiaa. :D En oikein nauti kameran edessä olemisesta..

Syyskuussa aloitan myös ryhmäliikuntojen vetämisen tiistaisin ja keskiviikkoisin, ja yksi näistä tunneista on täysin selkäongelmien hoitoon/ehkäisyyn suunniteltu. Kaksi muuta tuntia ovat kuntosali circuittia, ja yksi hiit tyylinen, jossa sykkeet nousee taivaisiin ja hiki lentää. Aika kivan kuuloista!


Onko teillä jo kuviot selvillä syksyä/talvea varten? 

9 kommenttia:

  1. Tosi hyvältö kuulostaa sun syksyn suunnitelmat! Itsellä alkaa yliopisto ja bisneksen opinnot syyskuun alussa ja töitäkin olisi tarkoitus siihen rinnalle hankkia :)

    http://fiiaelina.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. Kuulostaa tosi kivalta sun syksysi! Mulla meni vähän kuviot uusiks, kun en opiskelupaikkaa saanut. :-( Mutta syksyllä uutta hakua vaan putkeen! Ennen sitä vielä töitä ja varmaan matkustelua! :)
    https://sannialina.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi harmi että jäi opiskelut nyt tältä syksyltä! Mutta hirmuisen hyvä kakkosplääni sulla, matkustelu on aina hvä vaihtoehto! :)

      Poista
  3. Tosi hyvät suunnitelmat sulla syksylle :D Itse aloitin juuri hiusalan opinnot joten aika tulee siis menemään hiusten leikkuun, värjäilyn ja kampausten teon parissa sekä tukussa ravatessa

    https://paula-beautyqueen.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  4. Oon itse ihan törkeen kiinnostunut just ihmisen terveyteen liittyvistä aloista esim. fysioterapia ja fyssariksi ois tarkotus täältä lukiosta suunnata :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei upeeta! Toivottavasti pääset sisään sisään sitten :)

      Poista
  5. Mulla on itsellä vielä koulua alkukevääseen asti ja samalla painetaan osa-aikaisesti töitä :) Puuhaa siis varmasti riittää! :-D

    http://emmikristiinan.blogspot.fi/

    VastaaPoista