maanantai 13. maaliskuuta 2017

NETFLIX SUOSIKIT

Makaan kolmatta päivää kuumeen kourissa, joten netflix alkaa olla koluttu läpi. Kun aivokapasiteetti ei just nyt riitä mihinkään fiksuun, päätin kirjoitella teille mun muutamasta netflix suosikista. Here we go!

Modern Family
Kertoo Pritchettin ja Dunphyn perheistä, joissa sattuu ja tapahtuu. Niin mahdottoman hyvä sarja, ettei sanat riitä. :D Myötähäpeä check, huutonauru check!

Shameless U.S.
Perheen isä on alkoholisti, ja lapsista vanhin yrittää pitää perheen kasassa ja kasvattaa nuoremmat sisaruksensa. Vakavan aiheen ohella mukavasti huumoria.

How to get away with murder
Rikosoikeiden opiskelijat sekaantuvat tahattomasti murhaan, josta alkaa jatkuva rikosten peittely professorin kanssa. Koukuttava sarja ja hyvää vaihtelua perus rikossarjoille! 


Suits

Harvardista erotettu ja pilveä poltteleva Mike Ross päätyy töihin isoon lakifirmaan Harvey Specterille - ilman lakitutkintoa. Valhe päätyy lopulta Harveyn tietoon, ja miehet joutuvat tekemään kaikkensa salaisuuden säilymiseen. Huippuhyvä ja koukuttava sarja, plussaa komeista ja karismaattisista näyttelijöistä!

Reign
Tapahtumat sijoittuvat 1500-luvun Ranskaan ja keskittyvät Kuningatar Mary Stuartin elämään. Mary avioituu Ranskan tulevan kuninkaan Francisin kanssa, mutta kuningataräidin ennustaja näkee avioliiton vievän kuninkaan hengen. Paljon draamaa ja suhdekiemuroita!

Onko teillä jotain lempparisarjaa?

2 kommenttia:

  1. Kiva postaus, sarja suositukset on aina kiinnostavaa luettavaa! Mun ehdoton lempparisarja on breaking bad, se on vaan niin huikeen hyvä. Kotimaisista ehkäpä uusi päivä vie voiton :-)

    https://millatt.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joksus aloitin bb:n katsomisen, mutta jostain syystä jäi kesken :D täytynee aloittaa alusta kun kaikki sitä kehuvat!

      Poista